KuDraMuDa på Marikollen 13. november.

 

skjermbilde-2016-10-21-kl-10-36-54

FBUK er invitert til å delta på Kudramuda. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom kulturskolene på nedre Romerik. I år gjennomføres dette som en konsert sammen med Lyriaka, som fremfører sanger basert på tekster og dikt som barn har laget. Sangene øves inn på øvelsene og fremføres sammen med Lyriaka og de andre kulturskolene. Det er to ulike konserter denne dagen.

Dette arrangementet er for korister i 1.-3. klasse.

FBUK skal møte kl 14, og konserten starter kl 15. Alle fra FBUK og Enebakk skal ha på seg hvit overdel. Ta også med drikkeflaske. Konserten koster 80/50 for foreldre/søsken og andre konsertgjengere. Det er ingen deltageravgift for kormedlemmene.

Vi trenger fremdeles to foreldre som kan være til stede/ hjelpe til. Uten dette får vi ikke lov til å delta.

Kor er et lagspill og det er møteplikt på FBUKs planlagte arrangementer. Forfall meldes Sidsel Kvitvik eller Mona Tveraaen.

Her er invitasjonen fra kulturskolerektor Espen:

kudramuda